1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Horn Fuse keeps blowing

Discussion in 'A4/S4 forum(B5 Chassis)' started by imported_TDi_Singh, Apr 26, 2006.

  1. imported_TDi_Singh
    Online

    imported_TDi_Singh Guest

    [Apr 26, 2006]
    Can anyone help me!!!! /ubbthreads/images/graemlins/noidea.gif

    My horn does not work.
    This happened a year or so ago and I found the fuse had blown so replacing this solved the problem.

    This time, the fuse has blown and replacing it with a new one only blows as soon as you press the horn.

    Any ideas???? /ubbthreads/images/graemlins/shocked.gif
    MOT coming up soon! This is a fail!

    Your help would be much appreciated.
    Cheers

    For info: 2000 A4 2.5 Tdi
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Oct 1, 2014]

  3. S4_dan
    Offline

    S4_dan Fire up the Quattro!

    Joined:
    Jan 5, 2006
    Messages:
    1,732
    Likes Received:
    77
    [Apr 26, 2006]
    Disconect the horn unit, replace fuse and press again...if fuse blows there would appear to be short in the wiring loom somewhere, if so, a case of tack and trace!

    If it doesn't blow, then the horn unit could be fault.

    May even be bad connections / corrosion in the connecter. Clean all contacts up.

    Dan
    #2
  4. The911SC
    Offline

    The911SC Active Member

    Joined:
    Sep 28, 2003
    Messages:
    1,035
    Likes Received:
    1
    [Apr 27, 2006]
    Dont press the horn... !..

    /ubbthreads/images/graemlins/dancing.gif
    #3

Share This Page