1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HIYA guys stereo help full bose system...

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by hitman2k02, Feb 10, 2013.

  1. hitman2k02
    Offline

    hitman2k02 New Member

    Joined:
    Feb 10, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    [Feb 10, 2013]
    Hiya new to forum,
    brought an S3 with full bose system... got a lil knocked off as day i went to pick it up, car orginal stereo wasnt working, orginaly when i went to see vechile it was, guys reakon a fuse has blown... and he messed with some of them but i think he may have taken it out and not remeber which one it may be...
    so basically, i do car electrics for a leaveing.... i took orginal stereo out..... and got my multimeter out and checked for power on iso,, it is a full bose amp system has bose on speckers. i power block and bigger plug with wires on left no specker block as its run threw bigger block on top. i ordered pc9-408, obviously im not getting no power threw orginal power block as mentioned before.... and there is no manual with car i checked all fuses driver side, and under bonnet... nothing is blown.. so i took a switch and perm feed from fuse box and got stereo to power on, and also put a switch feed to ign wire on new harness, but no sound... im guessing as its due to the lead not bypassing amp and useing amp to run speckers??... so i belive it must be fuse , but i have no idea which fuse number it should be... can anyone please give me fuse numbers for strereo to see if the guy has taken out n not put in right place? and if anyone know if there is a spearate one for bose amp?

    if anyone can shine some light would be most helpful!


    kind regards
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 20, 2014]

  3. NHN
    Offline

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat Site Sponsor VCDS Map User

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    27,320
    Likes Received:
    1,229
    [Feb 11, 2013]
    Welcome to the forum.

    Please adhere to proper english not text speak on the forum, we're not oxford snobs, just expect a certain level of english please.

    So its an 06 maybe early 07 as its got iso & not quadlock.

    It will have a permanent supply, it gets its ignition on via a canbus signal, not an ignition feed as such, so you need to check pins 7/8 for -/+ on the black 8 pin connector for radio, this inturn is fused under the bonnet at fuse number F19 on passenger side under the black sliding locked lid.
    #2

Share This Page