1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HID install (picture heavy!)

Discussion in 'A4/S4 forum(B5 Chassis)' started by jcb, Oct 4, 2009.

  1. ian52

    ian52 2000 a4 1.8tqs-yellow

    Joined:
    May 3, 2008
    Messages:
    1,199
    Likes Received:
    1
    not that deep,its a scuff from a car bumper by the look of it.
     
  2. Advert Guest Advertisement


  3. rasA4

    rasA4 Four Rings Mafia Specialist
    Team V6 Audi A4 saloon

    Joined:
    Apr 16, 2003
    Messages:
    3,278
    Likes Received:
    112
  4. ian52

    ian52 2000 a4 1.8tqs-yellow

    Joined:
    May 3, 2008
    Messages:
    1,199
    Likes Received:
    1
    think ill give it a go with some wet/dry and some polish.
     
  5. manzi

    manzi Member

    Joined:
    Oct 5, 2009
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    I've previously bought a H4 hi/lo (or however you say it, HID main beam, normal small bulb for other) HID kit, to my knowledge, all i need is the right bulbs to use this kit ......right? as ballasts are fine.

    what size/type do i need?

    cheers
     
  6. impster

    impster Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    great guide there - just fitted mine. 'like a glove' as you say.

    Quick question - in my kit there are 2 extra bags of cables - each with a 20w 10ohm resistor. What's that for? any ideas?
     
  7. aragorn

    aragorn "Stick a V8 in it!"
    Staff Member Moderator VCDS Map User

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    17,626
    Likes Received:
    648
    at a guess, its to fool some kinda bulb monitoring system that everythings working ok?

    The A4 ones designed for HID's anyway, so it should be happy.
     
  8. Geeman

    Geeman Low Life

    Joined:
    Mar 19, 2009
    Messages:
    1,318
    Likes Received:
    5
    Extra cables with resistors...?

    Send them my way! My M3 needs them as the bulb check keeps throwing up bulb errors!
     
  9. jcb

    jcb Active Member
    VCDS Map User

    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    4,133
    Likes Received:
    13
    yep, only required on flighty systems.
    mine pops a code every no wna dthen when I turn them off but it is instantaneous and goes as quick as it came.

    have some resistors here also if anyone wants them.

    thought I had a dead ballast last week, turned out to be a loose connector.
     

Share This Page