1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

hi all

Discussion in 'The Welcome Section' started by _scotty_, Jan 14, 2012.

  1. _scotty_
    Offline

    _scotty_ New Member

    Joined:
    Jan 14, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    hi,

    am from north wales and have a 55plate a3 2ltr tdi sport. only had it for about 9 months and already it wont run an i need help lol but more about that later. how long before i can post in the a3 section as when i try post it says i have to wait for something i think it said a moderator.

    cheers scott
    #1
  2. _scotty_
    Offline

    _scotty_ New Member

    Joined:
    Jan 14, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    look like i can post in there now. must have done something wrong before :redface:
    #2
  3. Sandra
    Online

    Sandra MODERATOR Staff Member Moderator

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    15,852
    Likes Received:
    130
    Hi Scott, welcome to ASN. The guys in the A3 section will help you out with any info you need. Enjoy the forum.
    #3
  4. warren_S5
    Offline

    warren_S5 Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Oct 31, 2007
    Messages:
    7,176
    Likes Received:
    11
    Welcome to the forum Scotty, get down to the A3 section where there is plenty of threads and knowledge to tap!
    #4
  5. CHRIS555
    Offline

    CHRIS555 DOPE with added OCD

    Joined:
    Jul 4, 2010
    Messages:
    1,941
    Likes Received:
    0

Share This Page