1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Hesitation when cold.

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by Andy´, Jun 19, 2010.

  1. Andy´
    Offline

    Andy´ Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    [Jun 19, 2010]
    Sorry guys I know this has been discussed before but I could not find that specific thread.


    As title, My S3 has had this slight hesitation for a few months now. But now the last week it has been increasing. Which is worrying me.

    When the engine is up to temp. All is ok. I guess I am looking for leaks? Thats what I recall from another thread. But what kind of leak since block 032 has a value of -0,2 and -1,6 it should't be vacuum leak?

    Boost leak then? but would that cause this symptom?

    When engine is warm the car drives like it should, pulls hard and no signs of any hesitations.


    // Andy
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Jan 28, 2015]

  3. mattyboy199
    Offline

    mattyboy199 Active Member

    Joined:
    Nov 13, 2005
    Messages:
    1,729
    Likes Received:
    11
    [Nov 21, 2013]
    i have a similar issue did you resolve this ?
    #2
  4. Adam_S3
    Offline

    Adam_S3 Member

    Joined:
    Oct 21, 2013
    Messages:
    45
    Likes Received:
    3
    [Nov 21, 2013]
    try disconnecting the MAF and see if it fixes the problem - fixed my hesitation issues
    #3
  5. mattyboy199
    Offline

    mattyboy199 Active Member

    Joined:
    Nov 13, 2005
    Messages:
    1,729
    Likes Received:
    11
    [Nov 27, 2013]
    the new CTS sorted this, i'm quite suprised
    #4

Share This Page