1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help with DIS error messages

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by amit91987, Aug 7, 2013.

  1. amit91987
    Offline

    amit91987 Member VCDS Map User

    Joined:
    Nov 6, 2010
    Messages:
    104
    Likes Received:
    6
    [Aug 7, 2013]
    Hello,

    I have recently been getting error messages on my DIS, all of which are bulb errors to do with the fogs. It says my bulbs are not working. However, I have tested them and all of them do work. I am running cree fog lights with resistors on them if that helps.

    Thanks
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Nov 23, 2014]

  3. NHN
    Offline

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat Site Sponsor VCDS Map User

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    27,467
    Likes Received:
    1,261
    [Aug 7, 2013]
    You've answered your own problem tbh.
    #2
  4. amit91987
    Offline

    amit91987 Member VCDS Map User

    Joined:
    Nov 6, 2010
    Messages:
    104
    Likes Received:
    6
    [Aug 7, 2013]
    Thanks NHN. However, I have had these bulbs with resistors for over a year. Why would I be getting error messages all of a sudden?
    #3
  5. NHN
    Offline

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat Site Sponsor VCDS Map User

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    27,467
    Likes Received:
    1,261
    [Aug 7, 2013]
    Whether they've been in or not, they're not guaranteed to not go wrong, stick some oem bulbs in & see if the error clears, if so, that's your answer.
    #4

Share This Page