1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HELP My Dials Dont Work!

Discussion in 'TT/TT-S/TT-RS Forum' started by Jeffreys, Aug 28, 2009.

  1. Jeffreys
    Offline

    Jeffreys New Member

    Joined:
    Jun 26, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    [Aug 28, 2009]
    Please help!

    I have a 2000, X reg Audi TT. My petrol Dial, Engine Temp, Revometer and Speedomoter dont work, neither does the date, time or the bit in the middle which gives you the temp etc,none of them work, I checked the fusebox and they are fine, does anyone have any idea as to ehat it could be or if the same has happened to any of you?? I dont know how much fuel I have or how fast I am going!!

    Regards

    Marc
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Nov 1, 2014]

  3. Biggied
    Offline

    Biggied They called him mellow yellow.

    Joined:
    Feb 23, 2006
    Messages:
    196
    Likes Received:
    2
    [Aug 29, 2009]
    Dosn't sound like a usual TT dash fault symtom, but head over to the TTforum.co.uk & do a search, there's a wealth of the info your after on there.


    Ewan
    #2
  4. NHN
    Offline

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat Site Sponsor VCDS Map User

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    27,386
    Likes Received:
    1,244
    [Aug 29, 2009]
    So it still starts, I'd pull the cluster out & open her up or check the wiring to it 1st before anything else mate, also get it vagcom'd for any errors as this is surely gonna raise one in diags.
    #3

Share This Page