1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HELP Audi 80 sport prob

Discussion in 'General Technical / How To' started by lenin, Apr 13, 2004.

  1. lenin
    Offline

    lenin New Member

    Joined:
    Apr 13, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    [Apr 13, 2004]
    got a little problem with my Audi 80 sport 91 the fans constantly run when the battery is connected this runs the battery flat i realy love my audi and it annoyes me that i cant find out what is going on with it replaced the thermostat and watter pump and neither cleared up the problem

    any idears guys would be mutch apreaciated

    /ubbthreads/images/graemlins/confused.gif
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Dec 26, 2014]

  3. mastertech
    Offline

    mastertech Member

    Joined:
    Apr 1, 2004
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    [Apr 13, 2004]
    TRY DISCONNECTING THE SWITCH IN THE RADIATOR WHICH CONTROLS THE FAN.USUALLY FITTED AT THE BOTTOM OF THE RAD AND A CIRCULAR SHAPE.IF THE FAN STOPS THEN A NEW SWITCH IS NEEDED,CHEAP TO REPLACE
    #2
  4. lenin
    Offline

    lenin New Member

    Joined:
    Apr 13, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    [Apr 14, 2004]
    ta will try that get back to ya
    #3
  5. lenin
    Offline

    lenin New Member

    Joined:
    Apr 13, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    [Apr 14, 2004]
    na sorry that didt work. fans keep running even with disconnection.
    #4
  6. lenin
    Offline

    lenin New Member

    Joined:
    Apr 13, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
  7. peteA3tdi
    Offline

    peteA3tdi Member

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Messages:
    408
    Likes Received:
    0
    [Apr 21, 2004]
    late cars have a fan ecu next to or under the battery
    #6

Share This Page