1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

hello from france !!!

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by la tornade, Oct 15, 2013.

  1. la tornade

    la tornade New Member

    Joined:
    Oct 15, 2013
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    Hello has all I am cyril ( the tornado), 36 years, long-distance truck driver and fireman in the South of France.

    I come here because I have a problem with my S3 1.8T 20V 2001, and 250hp.

    For some time, my 2 ventilators turn(shoot) continuously, and stop 10mns after the faded car.
    I do not have air conditioning anymore since the same moment my pump has electric water do not work!

    I changed the J293 module and the pump has secondary water today but ventilators still turn(shoot), and I have the impression that my pump does not still work!!!

    Somebody can he(it) help me please,

    Thank you in advance

    Excuse me for my English, I sometimes use a translator!

    this is many pics of my S3

    1369585758-cam00020.jpg 1369585555-cam00025.jpg
    And pics of parts changed
    2013-10-13 14.44.58.jpg 230230135400-4c946a6cdcac4.jpg
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. jojo

    jojo Looking for Boost!
    Staff Member Moderator Audi S3

    Joined:
    Sep 4, 2003
    Messages:
    27,149
    Likes Received:
    2,318
    Hi Cyril, :sign_welcome: to ASN!

    I can't help you with your problem, but I'm sure someone else can.

    For anyone reading, I'm guess his 'ventilators' are his fans in the engine bay.

    Good luck.
     
  4. Prawn

    Prawn My other car is a MINI!!!!

    Joined:
    Dec 8, 2006
    Messages:
    10,316
    Likes Received:
    1,920
    Hi Cyril, welcome to asn :)
     
  5. s3dave

    s3dave TFSI Hybrid
    Supporter

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    10,120
    Likes Received:
    732
    Check the fuses on top of the battery..

    And Welcome..
     
  6. la tornade

    la tornade New Member

    Joined:
    Oct 15, 2013
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    thanks all

    s3dave :I already have to verify fuses on the top of the battery and they are all good :(
     
  7. s3dave

    s3dave TFSI Hybrid
    Supporter

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    10,120
    Likes Received:
    732
    You need to see if the power is going to the Aux pump then, a bit tricky on how it operates but there should be power when the engine is switched off for 10 mins...
     
  8. la tornade

    la tornade New Member

    Joined:
    Oct 15, 2013
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    Hi dave, I am going to test it this afternoonI test the current with a bulb because is needed a consumer have to have to have the grip(taking).
    On the other hand for my ventilators I don't know what to do anymore!
     
  9. la tornade

    la tornade New Member

    Joined:
    Oct 15, 2013
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    Then I verified the grip(taking) with a bulb and the bulb did not ignite, so... no current?
     

Share This Page