1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Heko Wind Deflectors

andy.l Aug 16, 2014

  1. andy.l

    andy.l Member

    224
    20
    18
    Got mine through the post today. The deflectors fit fine but has anyone who's fitted these actually managed to make the clips fit as mine just spring out again?
     
  2. ruffrida

    ruffrida Well-Known Member

    1,926
    313
    83
    Er mine have stayed in ere and there but not all, they aren't the best be honest with ya, mine send me electric windows mad. The always come back down. As they think the is a finger in the gap or something lol does me ed right in.
     
  3. deano1978

    deano1978 different gear

    713
    80
    28
    Got mine in. Never used clip thou.
     
  4. andy.l

    andy.l Member

    224
    20
    18
    There are some double sided sticky areas that keep it in place but I'm worried they'll fall out without the tabs in. I've tried again with the tabs but they just ping out again :(
     
  5. Greeny233

    Greeny233 It's all about the V8. Team V8 Team Silver Audi Avant Owner Group Audi S4

    1,094
    381
    83
    mine have been fine. I just used the clips as per the instructions. There is a sharp little 'tang' on the clips which should grip in to the rubber, just make sure they haven't been flattened. I used a flat headed screw driver and pushed them in as far as possible.
     
  6. S4_dan

    S4_dan Fire up the Quattro! VCDS Map User

    2,658
    155
    63
    It was tricky putting my clips in two weeks ago. I bent out the little lip that catches into the rubber a bit more and used a flat head screwdriver to push them in.
     
  7. kellogz

    kellogz Member

    137
    20
    18
    I fitted a set two weeks ago like others said use flathead screw driver to push em in and the small pointed bits facing outwards hold em tight in place
     
  8. andy.l

    andy.l Member

    224
    20
    18
    So, pointy bits facing outwards? Maybe that's why then as the instructions said flat side outwards hmmm
     
  9. 666markyboy

    666markyboy Well-Known Member

    1,197
    44
    48
    I din't bother with mine , they were that fiddly and hard to get in I figured if I got them in I would never be able to remove the deflectors without breaking them so I just relied on the double sided tape and I've had no issues in over 2 years.... However that said I only have them fitted to the front windows due to a mistake when ordering them and the front windows have a much bigger curve to them than the rears which perhaps helps keep them in place
     
  10. kellogz

    kellogz Member

    137
    20
    18
    Soz just noticed mine when in motor just now pointed pieces inwards!:)
     
  11. ei2gfb

    ei2gfb Member

    101
    4
    18
    i fitted mine without clips, initially the electric windows would keep going back down but over night they moulded into shape and have been fine since, however i fitted the rear ones and they blew off on motorway one night, never bothered replacing them
     
    kellogz likes this.
  12. andy.l

    andy.l Member

    224
    20
    18
    Hmm that's worrying as I've got a long motorway journey Friday coming, I'll give the clips another go but I'm not hopeful to be honest.
     
  13. kellogz

    kellogz Member

    137
    20
    18
    Some gentle persuasion n they'll go in (treat it like when you want a woman to do something she's not into!!:devilish:)
     

Share This Page