1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Heating fan not working

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by Benisere, Nov 9, 2013.

  1. Benisere
    Offline

    Benisere Member

    Joined:
    Jun 5, 2013
    Messages:
    87
    Likes Received:
    3
    [Nov 9, 2013]
    The fan for the heating cooling has randomly stopped on my 56 plate I can hear what I think is the servo still operating behind the centre console when I change the controls but there's no air flow at all. Anybody got any clues as to what it will be/cost to fix? I've had a search but couldn't find anything on the forum about this. And I really don't want to do winter in the cold!

    Cheers in advance Ben
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 15, 2014]

  3. fireheed
    Offline

    fireheed Member

    Joined:
    Feb 8, 2013
    Messages:
    32
    Likes Received:
    5
    [Nov 10, 2013]
    Give it a good thump. Mine was the same and that's what I did.
    #2
    Mikemc likes this.
  4. Benisere
    Offline

    Benisere Member

    Joined:
    Jun 5, 2013
    Messages:
    87
    Likes Received:
    3
    [Nov 12, 2013]
    Lol any more bashing and I'll be arrested I think! Searched the site came up with nothing did a google search..... Came up with walk through on this site! Going to five it a try today
    #3
  5. Benisere
    Offline

    Benisere Member

    Joined:
    Jun 5, 2013
    Messages:
    87
    Likes Received:
    3
    [Nov 12, 2013]
    Ok so managed to fix it turns out it was a sticky fan the walk through I found was useless as everything was different but now the airbag warning light is on anyone know how to turn it off?
    #4

Share This Page