1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

heater blower /fan doesent work any help please

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by madmark, Nov 5, 2011.

  1. madmark

    madmark Member

    Joined:
    Aug 10, 2009
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    hi i got a a3 se and the heater fan doesent work it started playing up a few months ago making a noise when it was on now wont work at all anyone know what it could be all controls light up and work just no fan ? thank you mark
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. AndyMac

    AndyMac Moderator
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2003
    Messages:
    9,833
    Likes Received:
    39
    You need a new blower, the brushes are worn out. Simple DIY job, remove glovebox, remove 3 screws and it's out. There's a million posts about it on here. You can get a genuine OEM Valeo replacement for about £50 on ebay or just replace the brushes for £12 if you are handy with a soldering iron
     
  4. AARON77

    AARON77 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Messages:
    1,322
    Likes Received:
    26
    Done mine yesterday tooooo easy
    £48 eBay
     
  5. s3matty

    s3matty Member

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    I've got a spare mate yours for £35 quid posted , easy swap
     
  6. madmark

    madmark Member

    Joined:
    Aug 10, 2009
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    removed the fan was jamed freed it of and its working fine will fit new one if it plays up againthank you for all the fast posts cheers all
     

Share This Page