1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Headlights not working

Discussion in 'General Automotive Chat' started by mfalsey, Jul 14, 2012.

  1. mfalsey
    Offline

    mfalsey New Member

    Joined:
    Jul 14, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    [Jul 14, 2012]
    Hi, My 2007 Audi A5 headlamps are not working.
    They are D3S HIDs.
    Head up display on dash is stating "Right dipped headlight / main beam headlight" and then "Left dipped headlight / main beam headlight".
    Neither sidelights, main beam or high beam are working. All other lights are. However, if i leave the indicator on (left or right) and switch engine on, the side light will illuminate (parking light).
    I have checked fuses in left and right door way and boot. I have changed both bulbs (like for like).
    I had it in at an independent Audi garage yesterday and they are stumped too!
    Dont know what to do next. Am i missing a relay or reset button?
    Help please. Martin
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Dec 25, 2014]

  3. hades-
    Offline

    hades- Yorkshire & Humber Rep. Regional Rep VCDS Map User

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    9,078
    Likes Received:
    558
    [Jul 14, 2012]
    have you had a fault code scan yet ?
    thats what id do 1st
    #2
  4. mfalsey
    Offline

    mfalsey New Member

    Joined:
    Jul 14, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    [Jul 16, 2012]
    Thanks for reply. Yes, I had it in at an independent Audi garage and they checked/cleared faults.

    Since then/above post, switch has also been replaced to no effect.

    Also, yesterday the drivers side light started working.

    I switched ballasts around and it may be them that are at fault.

    Currently have both ballasts off vehicle to air dry naturally. As I think with all the rain recently, moisture may have got in.

    Please let me know if there is anything else I can do?

    Thanks
    #3

Share This Page