1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Headlight Indicator Problem

Discussion in 'A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)' started by waqeezee, Oct 30, 2013.

  1. waqeezee
    Offline

    waqeezee New Member

    Joined:
    Jul 15, 2013
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    [Oct 30, 2013]
    I recently discovered that my driver's side headlight indicator stopped working. Initially I thought it was the bulb & tried to replace it but that didn't fix the problem. So then I examined the headlight more closely & discovered that the circuit that the bulb connects to had broken... I have no idea how that happened.

    So my question is this... would a little bit of soldering in the right places solve the problem & hopefully make the indicator work again or will I need to buy a complete new headlight?

    Any help will be appreciated. Thank you.
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 23, 2014]

  3. dubstar74
    Offline

    dubstar74 Member

    Joined:
    Jan 29, 2011
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    [Oct 30, 2013]
    I have the same issue on my passenger side front indicator, I replaced countless bulbs until I realised the connector had broke, I think I'm going to try and glue it with a bit of superglue, as it seems like the plastic part of the connector is broken, possibly where the previous owner had forced the bulb in?
    #2
  4. waqeezee
    Offline

    waqeezee New Member

    Joined:
    Jul 15, 2013
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    [Oct 30, 2013]
    Could be because of that. But I find it pretty random for it to just stop working like that. Really sucks!
    #3

Share This Page