1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Hazards / demister? / wiper prob?

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by PixelVogue, Mar 11, 2010.

  1. PixelVogue

    PixelVogue Member

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Hi guys,

    I have a problem with my A3 today. I was driving back from work and noticed that the rear screen de-mister was kind of flashing faintly. Then noticed when I indicate and press the brake pedal the indicators stop as soon as I push the pedal but start working when I de-press. When they do work the de-mister is also flashing!
    Also the rear wiper is slowly wiping away when its not even on!

    Anyone have any ideas what it would be? I search and found something about the hazard relay? could it be this?

    Really bugging me.
    Any help would be great.
    Thanks
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. A3Tom

    A3Tom Smell my finger.

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    3,514
    Likes Received:
    12
    My money is on a bad earth mate.
     
  4. PixelVogue

    PixelVogue Member

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    any quick way to find out where mate?
     
  5. PixelVogue

    PixelVogue Member

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    anyone know the earthing points on the rear or the car i can check? thanks
     

Share This Page