1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Have the drop downs gone?

Discussion in 'Site Support & Announcements' started by dbm, Dec 10, 2003.

  1. dbm
    Offline

    dbm Active Member

    Joined:
    Jan 6, 2003
    Messages:
    521
    Likes Received:
    116
    [Dec 10, 2003]
    I no longer get the row of drop down menus at the top of the page. Is this right?

    Cheers,
    Dan
  2. Ads

    Ads

    [Sep 17, 2014]

  3. LYRAC
    Offline

    LYRAC Member

    Joined:
    Jan 27, 2003
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    [Dec 10, 2003]
    If you are using a "Pop Up Protector" or the such and you have got 'floating adds' disallowed, then this will prevent you form displaying the 'Drop Down Menus at the top of hte page. I hope that this helps.
  4. AlexStanley
    Offline

    AlexStanley Member

    Joined:
    Jan 3, 2003
    Messages:
    621
    Likes Received:
    1
    [Dec 10, 2003]
    ... Or if you're using Netscape, Mozilla or Opera (I think)
  5. dbm
    Offline

    dbm Active Member

    Joined:
    Jan 6, 2003
    Messages:
    521
    Likes Received:
    116
    [Dec 10, 2003]
    I'm using Explorer, but I'm not sure if anything has changed recently on our corporate desk top. Maybe they have installed a pop-up blocker.

    Cheers,
    Dan
  6. AlexStanley
    Offline

    AlexStanley Member

    Joined:
    Jan 3, 2003
    Messages:
    621
    Likes Received:
    1
    [Dec 10, 2003]
    ... or Linux (like me /ubbthreads/images/graemlins/wink.gif )

Share This Page