1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

handbrake

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by jays3, Dec 7, 2008.

  1. jays3
    Offline

    jays3 Member

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    [Dec 7, 2008]
    i have just changed my rear brake pads as the old ones were low, now my handbrake is **** any ideas it was fine before. :wtf:
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 23, 2014]

  3. kingalA3
    Offline

    kingalA3 New Member

    Joined:
    Jun 24, 2006
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    [Dec 7, 2008]
    I found i had to tighten the cable after changing my pads too - its just a 10mm nut that can be found under the ashtray
    #2
  4. Swifty_Boy
    Offline

    Swifty_Boy New Member

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    [Dec 7, 2008]
    Loosen the nut a bit, turn the ignition on and pump the brake pedal hard a few times with the handbrake off. Then test the handbrake and adjust the nut to tighten it if necessary.
    #3
  5. jays3
    Offline

    jays3 Member

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    [Dec 7, 2008]
    cheers fellars
    #4

Share This Page