1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Got my A3, then broke down

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by wuta3, Jul 7, 2012.

  1. wuta3

    wuta3 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 1, 2012
    Messages:
    1,124
    Likes Received:
    345
    Hi all,

    Got a really nice 2006 3dr a3 2.0 tfsi Quattro sline today ... Then I broke down! had a full AA inspection before buying too!
    while doing some gentle driving, the red oil pressure warning comes on. Weird, the car drove fine all day and felt fine until the warning light. Guess it is going back to the dealer to fix.

    Depspite that, I love the car ... Just hope the dealer sorts me out :)

    Anyway, here I am, officially an A3 owner. Hello everyone!
     
  2. Advert Guest Advertisement


  3. H88

    H88 Member

    Joined:
    Apr 28, 2012
    Messages:
    244
    Likes Received:
    0
    Sad to hear that but welcome to the forum mate.Hope u get your car sorted soon.
     
  4. Artimus

    Artimus Shortback

    Joined:
    May 9, 2012
    Messages:
    2,004
    Likes Received:
    476
    Hi fella, not so good a start to your ownership. don't let them drag the fix out for too long before you reject it. good luck.
     
  5. antmax7

    antmax7 Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    295
    Likes Received:
    2
    Am guessing its been on a long life service plan??
    take it you checked oil yourself
    i have one owned it for 3years now they are a great car i change my oil every 8k and only use v power petrol!!
     
  6. wuta3

    wuta3 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 1, 2012
    Messages:
    1,124
    Likes Received:
    345
    Yea had its long life service, immaculate service history. Oil level is fine. Probably/hopefully something and nothing.
     
  7. antmax7

    antmax7 Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    295
    Likes Received:
    2
    The long life service will be cause
    just my thoughts
     
  8. wuta3

    wuta3 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 1, 2012
    Messages:
    1,124
    Likes Received:
    345
    In what way? I'm thinking it might be a sensor problem as the car drove fine?
     

Share This Page