1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

GIAC Flashloader

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by Fast,not furious, Jan 16, 2009.

  1. Fast,not furious
    Offline

    Fast,not furious Dealing with an OCD

    Joined:
    Feb 6, 2008
    Messages:
    416
    Likes Received:
    2
    [Jan 16, 2009]
    Guys...

    I've a GIAC Flashloader for sale,and the potential buyer wants to know if it's tied in to my ECU or VIN,which could possibly cause a problem on another car (yet to be mapped,i believe)

    Would the GIAC agent be able to delete/overwrite the files on the Flashloader? It currently has pump and kill enabled.

    Cheers
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Nov 28, 2014]

  3. QuickNick
    Offline

    QuickNick Member

    Joined:
    Aug 3, 2007
    Messages:
    97
    Likes Received:
    0
    [Jan 20, 2009]
    No, it's not. The flashloader is effectively a big switch - your car's ECU is registered with GIAC
    #2
  4. Fast,not furious
    Offline

    Fast,not furious Dealing with an OCD

    Joined:
    Feb 6, 2008
    Messages:
    416
    Likes Received:
    2
    [Jan 23, 2009]
    Thanks mate,that's what i figured,it's now sold and on it's way to Oz!
    #3

Share This Page