1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Getting code from installed and running RNS-E Mk1?

Discussion in 'In-Car Entertainment' started by pablo, Oct 23, 2013.

  1. pablo

    pablo Member

    Joined:
    Aug 7, 2006
    Messages:
    801
    Likes Received:
    33
    Looking to sell my RNS-E but need the code from it (dont have original book). It will be the original unit from the car Id imagine.

    Is this possible or is it a trip to Audi? I tried searching but just got hits on people looking codes for units they have bought.

    Cheers.
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. NHN

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat
    Site Sponsor Gold Supporter VCDS Map User

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    28,327
    Likes Received:
    1,461
    Yeap audi it will be.

    You fitting mk2 or aftermarket?
     
  4. pablo

    pablo Member

    Joined:
    Aug 7, 2006
    Messages:
    801
    Likes Received:
    33
    MK2 just for the better SD card. There dont seem to be any nice options for IPOD integration on the Mk1 vs just upgrading to a MK2.

    cheers :)
     
  5. NHN

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat
    Site Sponsor Gold Supporter VCDS Map User

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    28,327
    Likes Received:
    1,461
    You got a mk2 already?
     
  6. pablo

    pablo Member

    Joined:
    Aug 7, 2006
    Messages:
    801
    Likes Received:
    33
    not yet dude, you got one?

    was going to see if I got a nibble on mine first before buying one. I need to buy two front bose speakers as well FFS.
     
  7. NHN

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat
    Site Sponsor Gold Supporter VCDS Map User

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    28,327
    Likes Received:
    1,461
    I do stock mk2's yes, PM me if you want to discuss further.
     

Share This Page