1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

FUSE BLOWING - DONT KNOW WHY!!

Discussion in 'General Technical / How To' started by ash_s3, Mar 5, 2007.

  1. ash_s3
    Offline

    ash_s3 Active Member

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Messages:
    1,016
    Likes Received:
    0
    The Reverse light fuse keeps blowing on my 2000 Wreg S3
    This also does the speedo
    It doesn't blow straight away, but just after a few seconds of driving, its fine when the car is just idling.
    Tried taking the rear lights out and checking for water but its all good in the back.
    It only started to happen after ive had the steering rack replaced

    Any ideas anyone???

    Thanks
    #1
  2. scrupes
    Offline

    scrupes bloody great extension bodger

    Joined:
    Jul 18, 2004
    Messages:
    236
    Likes Received:
    0
    When the rack was fitted it's possible the wire from the reverse light switch has beed trapped against the body of the car or even nipped in the rack's mounting points! I'd take it back and ask them to have a look!!
    #2
  3. ash_s3
    Offline

    ash_s3 Active Member

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Messages:
    1,016
    Likes Received:
    0
    sorted it today but thanks anyway

    It was the wires going to the oil sensor on the sump, had been caught between the rack and something else and cut the wires so i replaced them with new ones

    Thanks
    #3
  4. scrupes
    Offline

    scrupes bloody great extension bodger

    Joined:
    Jul 18, 2004
    Messages:
    236
    Likes Received:
    0
    glad it be sorted!
    #4

Share This Page