1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

found a plug..

Discussion in 'A4/S4 forum(B5 Chassis)' started by pjw, Jan 16, 2011.

  1. pjw

    pjw Member

    Joined:
    Nov 20, 2010
    Messages:
    203
    Likes Received:
    0
    I found a disconnected female plug on my car but i cant find where it should plug in..

    Its right at the back of the rocker cover under the intake pipework. Thing is its bright blue, a standard two pin plug, i just thought it was unusual that its not connected to anything? Its a two wire plug with one of those metal clips you can press in when you disconnect it.

    Most of the other plugs on the car are black, ie the one thats in the MAF, and the one in the N80 valve thing.

    Is this usual?
     
  2. Advert Guest Advertisement


  3. aragorn

    aragorn "Stick a V8 in it!"
    Staff Member Moderator VCDS Map User

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    17,622
    Likes Received:
    648
    My old 1.8T had that, it was right next to the CTS sensor, no idea why though.

    There was also a spare "hole" on the coolant elbow, that looked like it could take another sensor, so perhaps its for AC equipped cars or something?
     
  4. pjw

    pjw Member

    Joined:
    Nov 20, 2010
    Messages:
    203
    Likes Received:
    0
    Yeah odd aint it - but i suppose it makes sense that they would use the same loom for cars with or without aircon. Just wanted to make sure it wasnt just mine.
     

Share This Page