1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

fog light probs 89 coupe quattro uk

Discussion in 'Classic Audi Forum' started by burnsey, Dec 23, 2004.

  1. burnsey
    Offline

    burnsey New Member

    Joined:
    Dec 23, 2004
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    [Dec 23, 2004]
    hi, i need advice,
    i have owned my 89 coupe quattro for about 3 weeks and cannot get my back or front fog lights to function. /ubbthreads/images/graemlins/mad.gif

    the fuse / bulbs and relay are ok and i am trying it with the lights on main beam.

    now for the weird bit /ubbthreads/images/graemlins/crazy.gif

    on the buttons they illuminate as normal, when you select either of them the blue / green warning triangle on the switch flickers for a second then nothing.

    i am stumped /ubbthreads/images/graemlins/confused.gif, the rear lights aren't attached to the tailgate so it's not the wire from car to bootlid

    PLEASE HELP as **** weather imminant

    PS happy xmas
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Oct 25, 2014]

  3. Rev-head
    Offline

    Rev-head Active Member

    Joined:
    Oct 14, 2004
    Messages:
    2,987
    Likes Received:
    7
    [Dec 23, 2004]
    It sounds if you have dogdy fog light switch

    To make sure when lights are on main beam take the switchs out (they just pull out gently) get a test light nothing fancy the ones you get on small screwdrivers make sure power is going to switch ,if it is it will be probably be the switch faulty

    Back lights not connected to fog light if they were on every time you switched the lights on and you would tell by the number of people giving you the evils as they drive pass /ubbthreads/images/graemlins/grin.gif

    Hope this helps

    Tell us how you get on
    #2

Share This Page