1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Flashing interior light

Biglockie Nov 28, 2006

  1. Biglockie

    Biglockie Aye you know it makes sense

    1,032
    1
    36
    Hi new to Audi ownership and the forum so forigve me if this is a trivial question.

    Just bought raymie's A4 avante, beautiful car!!, and when the passenger doors is opened the interior light and the footwell light flash, is this normal cant find anything in the handbooks to explain it or is it a door switch problem :sos:

    Cheers

    Chris
     
  2. raymie

    raymie 6 pot AP

    708
    0
    16
    hi chris it done it with me too, dont know what the problem is, strange :confused:
     
  3. Biglockie

    Biglockie Aye you know it makes sense

    1,032
    1
    36
    When i suss it out i'll let ya know what it was:rock:
     
  4. Rev-head

    Rev-head Active Member

    2,987
    8
    38
    Sounds like there is a fault with the door switch contacts.... if you take it off and check the wiring and the operation of the switch maybe that might help
     
  5. Biglockie

    Biglockie Aye you know it makes sense

    1,032
    1
    36
    Aye, gonna have a look this weekend rev head, thanks dude.

    chris:blackrs4:
     
  6. Donald_MacIver

    Donald_MacIver Member

    214
    1
    18
    So, did you buy the avant of Raymie, or of the guy that swapped the scooby with Raymie? I have always admired that car since i saw the first pictures of it.
     
  7. Biglockie

    Biglockie Aye you know it makes sense

    1,032
    1
    36
    The guy who swapped raymie is a good friend of mine when he showed em the car on the net i told him i'd buy it from him, fell in love with it first time i saw it, even the GF loved it from first sight she even enjoys driving it although she says she hates big cars, she one of the hot hatch generation LOL:blackrs4:
     
  8. Jonesy

    Jonesy Member

    570
    5
    16
    hey did u manage to fix the problem with the light i have the same problem on my s3.

    thanks
     

Share This Page