1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fitted new brake light and switch still problem

Discussion in 'A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)' started by gt 147, Jan 7, 2009.

  1. gt 147
    Offline

    gt 147 New Member

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Hi im new on here. Have gone through the threads with the brake switches. Ive fitted a new switch and think its adjusted properly but the lights still arent working. When the old switch is connected the brake lights are stuck on but now the lights arent working at all with the new switch. Its a 2004 a4.
    #1
  2. aragorn
    Online

    aragorn "Stick a V8 in it!" Staff Member Moderator

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    15,495
    Likes Received:
    299
    can you try pressing the new switch manually with your finger and see if it lights?

    I presume its simply a two pin switch? if so try just bridging the wires together and see if the lights come on...

    Perhaps you have a duff replacement switch?
    #2
  3. gt 147
    Offline

    gt 147 New Member

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I got another new switch from the dealer. They said I damaged the switch fitting it. Any one got any tips for fitting/adjusting it. Thanks
    #3
  4. quattrojames
    Offline

    quattrojames Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Mar 28, 2008
    Messages:
    13,885
    Likes Received:
    475
    #4
  5. gt 147
    Offline

    gt 147 New Member

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Cheers got it working anyhow. Just tried it the second time the same way and it started working, dont know what was wrong.
    #5

Share This Page