1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

fitted my bargin but have i found a problem

Discussion in 'A4/S4 forum(B5 Chassis)' started by pagey, Feb 19, 2010.

  1. pagey
    Offline

    pagey Member

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    [Feb 19, 2010]
    hi all i have a 18t sport avant and today i fitted my £5 aircon compressor that i bought off ebay bargin.

    but when i was fitting it i noticed that from under the car if i pushed up on the center engine mounting there was some play there. is this normal or do i have a worn engine mount ,by the way the car has done 114000 miles .
    if i have are they easy to change and are they expensive.

    thanks mike
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 22, 2014]

  3. olds_kool
    Offline

    olds_kool Active Member VCDS Map User

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Messages:
    1,072
    Likes Received:
    4
    [Feb 19, 2010]
    the central front one? play is normal but not ideal
    if so invest some of the money you saved on a poly replacment
    #2
  4. aragorn
    Offline

    aragorn "Stick a V8 in it!" Staff Member Moderator VCDS Map User

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    15,573
    Likes Received:
    314
    [Feb 19, 2010]
    my poly mount was only about 30quid.

    they come from audi pre-worn they're that crappy :p
    #3
  5. pagey
    Offline

    pagey Member

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    [Feb 19, 2010]
    thanks for that i will have to look into geting a poly bush ,when its fitted will i feel any difference at all.
    #4

Share This Page