1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

FireFox and ASN problem

jojo Nov 13, 2011

  1. jojo

    jojo Looking for Boost! Staff Member Moderator Team Daytona Audi S3 quattro Audi A6 Audi Avant Owner Group

    28,831
    3,485
    113
    Anyone else have this problem?

    Using Mozilla Firefox on Windows7, when I try to open audi-sport, firefox just craches! Every other website works, just ASN crashes it?? And it does it on both my laptops, I've had to use the slow and woefuel IE8 to make this reply.

    Maybe it's time I upgrade to google chrome?
     
  2. Sandra

    Sandra Moderator Staff Member Administrator Moderator TeamMisano TFSI Owners Group Audi S3 quattro s tronic Platinum Supporter

    25,694
    8,775
    113
    Jojo, i would recommend google chrome, mine is running so much better on it. I had problems with safari on my ipad and firefox on my
    laptop.
     
  3. jojo

    jojo Looking for Boost! Staff Member Moderator Team Daytona Audi S3 quattro Audi A6 Audi Avant Owner Group

    28,831
    3,485
    113
    Yes, I remember Sandra, so same problem perhaps? It's just been like this for the last 3-4 days.
     
  4. Administrators

    Administrators Administrator Staff Member Administrator Audi A4 TDi

    3,972
    586
    113
    Hi Jojo

    I will look into it for you... Nothing has been changed to the site for the last week.

    A
     
  5. jojo

    jojo Looking for Boost! Staff Member Moderator Team Daytona Audi S3 quattro Audi A6 Audi Avant Owner Group

    28,831
    3,485
    113
    I think FF has just been updated to version8 on both my laptops?
     
  6. jojo

    jojo Looking for Boost! Staff Member Moderator Team Daytona Audi S3 quattro Audi A6 Audi Avant Owner Group

    28,831
    3,485
    113
    Now using Safari browser at works laptop, works perfectly fine?? Tried FF, and as soon as I click on ASN, it just freezes.
     
  7. quattrojames

    quattrojames Moderator Staff Member Moderator Audi A6 Audi Avant Owner Group

    14,050
    573
    113
    I upgraded my FF this week, it seems to work ok. On some forums it freezes a lot, but never on ASN....!
     
  8. jojo

    jojo Looking for Boost! Staff Member Moderator Team Daytona Audi S3 quattro Audi A6 Audi Avant Owner Group

    28,831
    3,485
    113
    OK, so doing a search in google brings about some problems with firefox on windows7, and my brother inlaw says there's problems with the latest version of FF, he's a computer programmer.

    Anyways, I decided to try FF with addons disabled to see if ASN still fires up, and same thing happens, even with cookies deleted. As soon as I try to open ASN, the whole thing just freezes/crashes, can't even close the window unless I use task manager to shut it down, and even this has a delayed action?!?

    So really not sure if it's ASN coding or FF itself, no other site I use/browse has this problem.

    Making this post using IE9, which seems to work perfectly, I also have google chrome and safari, and both seems to be ok with ASN.
     
  9. jojo

    jojo Looking for Boost! Staff Member Moderator Team Daytona Audi S3 quattro Audi A6 Audi Avant Owner Group

    28,831
    3,485
    113
    This is getting frustrating, I actually have a seperate IE9 window just to view ASN at home, and at work, I use Safari.

    As soon as I click on the ASN button on FF using the bookmarks, the whole FF browser crashes! No other sites does this... cookies deleted and all.
     
  10. Broken Byzan

    Broken Byzan Photographic Moderator Staff Member Moderator VCDS Map User quattro Audi A4

    13,237
    465
    83
    odd, FF works here no problem at all.

    Even on the Mac i have FF installed and works fine.
     
  11. voorhees

    voorhees Moderator Staff Member Moderator DSG

    16,126
    1,968
    113
  12. jojo

    jojo Looking for Boost! Staff Member Moderator Team Daytona Audi S3 quattro Audi A6 Audi Avant Owner Group

    28,831
    3,485
    113
    Guess it's just me then. I have a feeling it's AVG playing havoc, it's been giving me warnings of late.
     
  13. quattrojames

    quattrojames Moderator Staff Member Moderator Audi A6 Audi Avant Owner Group

    14,050
    573
    113
    FF and AVG here and it seems to be ok....
     
  14. jojo

    jojo Looking for Boost! Staff Member Moderator Team Daytona Audi S3 quattro Audi A6 Audi Avant Owner Group

    28,831
    3,485
    113
    Windows7?

    It's the same on both my laptops since I updated FF last week.
     
  15. quattrojames

    quattrojames Moderator Staff Member Moderator Audi A6 Audi Avant Owner Group

    14,050
    573
    113
    XP SP3 mate.
     
  16. jojo

    jojo Looking for Boost! Staff Member Moderator Team Daytona Audi S3 quattro Audi A6 Audi Avant Owner Group

    28,831
    3,485
    113
    Is it possible to go backwards one version on FF without losing my bookmarks? lol
     
  17. jojo

    jojo Looking for Boost! Staff Member Moderator Team Daytona Audi S3 quattro Audi A6 Audi Avant Owner Group

    28,831
    3,485
    113
    OK, I may have fixed it, I updated my AVG from 2011 to 2012 version at work, and now it's running faster than ever on FF!

    Need to test it at home.

    Plus I'm now using one of the newer skins as opposed to the ASN Black one that was available to me, that may have been the problem?
     
  18. voorhees

    voorhees Moderator Staff Member Moderator DSG

    16,126
    1,968
    113
  19. macpdm

    macpdm Member

    403
    4
    18
    I suddenly started to have problems where I would crash out of ASN and I have been using FF for maybe 3yrs now so I uninstalled and reinstalled it and its been fine since, touch wood.
     
  20. jojo

    jojo Looking for Boost! Staff Member Moderator Team Daytona Audi S3 quattro Audi A6 Audi Avant Owner Group

    28,831
    3,485
    113
    OK, still the same issue at home lappy, despite changing everything to the same as my shop settings! Does FF retain the bookmarks if I uninstall and reinstall?
     
  21. jojo

    jojo Looking for Boost! Staff Member Moderator Team Daytona Audi S3 quattro Audi A6 Audi Avant Owner Group

    28,831
    3,485
    113
    OK, it's working! I had 'vshare' installed which wasn't compatible with the current version of FF, switched it off, and now it's working again.
     
  22. jojo

    jojo Looking for Boost! Staff Member Moderator Team Daytona Audi S3 quattro Audi A6 Audi Avant Owner Group

    28,831
    3,485
    113
    Looks like the above is NOT the solution. I find that if I open a FF window and wait a few minutes, then I can us ASN. If I try and use ASN as the first thing, then it crashes the whole browser.
     
  23. ScottD3

    ScottD3 I want your faulty electronics Supporter Team V6 quattro Audi A8 Team Akoya TDi saloon Audi S8

    15,161
    1,121
    113
    Jo, I just updated FF to version 8 and its doing the same thing. I'm having to use IE on my PC to access ASN.
    I'm using FF8 on Windows xp SP3.

    Its really annoying.
    I've done everything you done, then read the next post and found it did not work. lol

    My PC has been acting up for the last couple of days, i'm tempted to upgrade to windows 7.
     
  24. jojo

    jojo Looking for Boost! Staff Member Moderator Team Daytona Audi S3 quattro Audi A6 Audi Avant Owner Group

    28,831
    3,485
    113
    It's tempremental Scott, no difference on Windows7. I'm running xp on my desktop, same issues! Basically, latest version of FF doesn't like ASN, that's all I can pin it down to.

    Works fine on IE9, but the scroll down function is rubbish on it, so I have to use the side scrollbars, almost forgot they was there! Lol. Using Safari is better.
     
  25. ScottD3

    ScottD3 I want your faulty electronics Supporter Team V6 quattro Audi A8 Team Akoya TDi saloon Audi S8

    15,161
    1,121
    113
    works fine on webos. Lol

    just installing win7 now. Bout time I upgraded.
     

Share This Page