1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

few problems

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by xCoupexAshx, Sep 9, 2010.

  1. xCoupexAshx
    Offline

    xCoupexAshx All Torque

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    [Sep 9, 2010]
    hey there, got a few problems if anyone could help?

    first, the original HU wont come out, i think the catches have broke, cos ive used the keys and it wont budge, seems like its held in. how else can i get it out? me n my mate had half the lower dash off earlier trying to get at it :(

    second, we run diagnostics on it, n it came up with a 515 error, hall sensor i think it was? anyone know what this is?

    third n lastly, in the bottom left of the engine bay, theres a black plastic box, n it seems to be ticking, liek an electrical tic that can speed up if u fiddle with it, almost like something is shorting kinda noise. again any ideas lol? poss related to my second prob.

    just thought id ask u guys, girls first before i go garage with it.

    thanks in advance =]

    ash
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Dec 23, 2014]

  3. s3dave
    Offline

    s3dave TFSI Hybrid Supporter

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    10,120
    Likes Received:
    729
    [Sep 9, 2010]
    Hi Ash what car is it?
    are the radio removal keys origonal?
    never heard of 515 is that a specific fault code for an aftermarket scanner?
    3rd sounds like the emissions box and does tick
    #2

Share This Page