1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

few electrical problems anyone help

Discussion in 'A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)' started by britpop95, Mar 8, 2013.

  1. britpop95
    Offline

    britpop95 New Member

    Joined:
    Mar 11, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    if i take my battery of my 2002 a4 avant my radio never needs coding allso the display on the dash keeps constantly flashing that my water bottle is empty and my pads are worn but the bottle is full and new pads all round and both pluged in any help much appreciated as i am at a loss
    #1
  2. Andie0
    Offline

    Andie0 Member

    Joined:
    Aug 28, 2012
    Messages:
    491
    Likes Received:
    13
    Have you tryed taking car for a drive seeing if they dissapear? Whe. I take my battery off the abs light doesnt go out until ivebtaken it for a drive about a mintue in and it goes out!
    #2
  3. britpop95
    Offline

    britpop95 New Member

    Joined:
    Mar 11, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    these lights have been on for months now
    #3
  4. Andie0
    Offline

    Andie0 Member

    Joined:
    Aug 28, 2012
    Messages:
    491
    Likes Received:
    13
    Then clear the codes if they come back your sensors on the brake pads could be dirty? Give them a clean at the connections, if doesnt work replace! Same thing for the sensor to water bottle?!
    #4
  5. stu_m
    Offline

    stu_m Active Member

    Joined:
    Oct 25, 2009
    Messages:
    1,442
    Likes Received:
    36
    have you had cruise retro fitted? one of the pins need to be grounded if you havent got the washer level sensor the wiring could be loose or not grounded
    #5
  6. britpop95
    Offline

    britpop95 New Member

    Joined:
    Mar 11, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    thanks for your replies anyone any ideas on the radio
    #6
  7. Andie0
    Offline

    Andie0 Member

    Joined:
    Aug 28, 2012
    Messages:
    491
    Likes Received:
    13
    Radio doesnt have to be coded, if theres not a problem dpnt try and fix it!
    #7
  8. Cabbyfan
    Offline

    Cabbyfan Member

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    687
    Likes Received:
    16
    Radio is coded to car so as long as same unit goes into the car you shouldn't have to enter the code.
    #8

Share This Page