1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Faulty N75 valve???

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by joshW, Jan 28, 2008.

  1. joshW
    Offline

    joshW Member

    Joined:
    Feb 22, 2006
    Messages:
    272
    Likes Received:
    0
    [Jan 28, 2008]
    Ive had a few running problems with my car ecently, its been jerky under acceleration and not seeming to be boosting fully all the time.

    By reading through posts i presumed that this was down to a faulty MAF, although managed to get my car plugged into vagcom tonight and a N75 fault code came up so am just wondering if this is likely to be the cause of my running problems and also, if so what n75 would people reccommend me getting?
    i have a 97' agu thats booked into jbs for stage 2 with my new k03s on friday:rockwoot:

    cheers,
    josh
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 22, 2014]

  3. Defratos
    Offline

    Defratos YouÂ’re Dethpicable!!

    Joined:
    May 26, 2004
    Messages:
    2,232
    Likes Received:
    0
    [Jan 28, 2008]
    #2
  4. Aky
    Offline

    Aky Aky

    Joined:
    Nov 21, 2006
    Messages:
    1,512
    Likes Received:
    2
    [Jan 28, 2008]
    You might aswell get JBS to recommend a version the compliments their phase 2 maps
    #3
  5. joshW
    Offline

    joshW Member

    Joined:
    Feb 22, 2006
    Messages:
    272
    Likes Received:
    0
    [Jan 28, 2008]
    Cheers lads.

    Didnt think about that lol, will give JBS a call!

    josh
    #4

Share This Page