1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ESP !!

Discussion in 'TT/TT-S/TT-RS Forum' started by mooney3019, Jan 4, 2012.

  1. mooney3019

    mooney3019 New Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    My wifes tt has a funny problem, start the car and no faults reverse off the drive and the esp light comes on, turn the car off restart light goes out, drive a bit and then comes back on, no fault codes logged?!?

    any ideas?
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. mooney3019

    mooney3019 New Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    225 2000 model by the way
     
  4. mars644

    mars644 New Member

    Joined:
    Oct 19, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    My tt did that and it was an abs sensor in the right front wheel you should check those. hope that helps
     
  5. BASSCUBE

    BASSCUBE New Member

    Joined:
    Jan 17, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Brake pressure release solenoid - fault

    mine is doing this
     
  6. olds_cool

    olds_cool New Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Mine is doing it too!

    I'll check the ABS again for faoult codes, is there a fault code that points to this relay? Is it just a question of replacing this relay?
     
  7. dzTT

    dzTT Active Member

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    333
    Likes Received:
    29
    i think the Ross Tech website has a full list of fault codes you can compare against. not sure if there is one specifically for the relay but i wouldnt be say no for sure.

    Dazz
     

Share This Page