1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Error code 00665

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by Chris-gsxr, Jul 26, 2013.

  1. Chris-gsxr
    Offline

    Chris-gsxr Member

    Joined:
    Oct 2, 2012
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    [Jul 26, 2013]
    Cars in limp mode this is the fault but the garage I'm using can't find the problem.
    Anyone have any suggestions?
    Turbo has been off for inspection. It was clean and in good order
    Dpf cleaned out. Still going in limp mode

    Hope someone can help :(


    Sent from my iPhone using Tapatalk 2
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 21, 2014]

  3. Patrick_c99
    Offline

    Patrick_c99 Member

    Joined:
    Oct 21, 2012
    Messages:
    190
    Likes Received:
    11
    [Jul 26, 2013]
    It's boost pressure. Either the pressure is too low or high or the sensor gone dodgy. How many miles have you got in the car?
    #2
  4. Chris-gsxr
    Offline

    Chris-gsxr Member

    Joined:
    Oct 2, 2012
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    [Jul 26, 2013]
    Pretty sure it's low. It's a 2l 170 s line with 92k on the clock.

    The garage have mentioned i need some repair kit from audi. But I can't remember what part it was to repair. Possibly the actuator?
    Sorry I'm being a bit vague. I'm no mechanic. :)


    Sent from my iPhone using Tapatalk 2
    #3
  5. Patrick_c99
    Offline

    Patrick_c99 Member

    Joined:
    Oct 21, 2012
    Messages:
    190
    Likes Received:
    11
    [Jul 27, 2013]
    The best person to talk to is a guy on here called Nhn as he knows all thing Audi. I have heard of a repair kit but cannot remember which part it is either. Also may be due a vain clean on the turbo.
    #4
  6. Chris-gsxr
    Offline

    Chris-gsxr Member

    Joined:
    Oct 2, 2012
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    [Jul 27, 2013]
    Looks like the garage are trying the right things then,
    a vain clean has already been done but wasn't the problem

    Cheers for your help.


    Sent from my iPhone using Tapatalk 2
    #5
  7. Chris-gsxr
    Offline

    Chris-gsxr Member

    Joined:
    Oct 2, 2012
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    [Jul 27, 2013]
    .


    Sent from my iPhone using Tapatalk 2
    #6
  8. Chris-gsxr
    Offline

    Chris-gsxr Member

    Joined:
    Oct 2, 2012
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    [Jul 29, 2013]
    Someone must have some info on this issue surely???


    Sent from my iPhone using Tapatalk 2
    #7

Share This Page