1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

entering the radio code?

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by xdam, Apr 21, 2004.

  1. xdam
    Offline

    xdam Member

    Joined:
    Apr 13, 2004
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    [Apr 21, 2004]
    Hey,

    I tried to put in another radio, but failed because i need to order some cables, so i've put my standard audi radio back in for now, but it just comes up saying SAFE, i have a radio code, but nothing responds when i press buttons.

    how can i get the radio back on?

    thanks
    david
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Dec 19, 2014]

  3. Markb
    Offline

    Markb Active Member

    Joined:
    Apr 4, 2004
    Messages:
    2,139
    Likes Received:
    2
    [Apr 21, 2004]
    Hi there you are from Stoke aren't you?
    #2
  4. xdam
    Offline

    xdam Member

    Joined:
    Apr 13, 2004
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    [Apr 21, 2004]
    yep /ubbthreads/images/graemlins/smile.gif your on another site i'm on... right (under a different name).
    #3
  5. Markb
    Offline

    Markb Active Member

    Joined:
    Apr 4, 2004
    Messages:
    2,139
    Likes Received:
    2
    [Apr 21, 2004]
    I'm of Fezonline under the same name, but I've got an Astra Coupe Turbo. So no Audi pics on their, but I am getting a 1.8T so will be soon.
    #4
  6. paul_brad
    Offline

    paul_brad Member

    Joined:
    Apr 1, 2004
    Messages:
    365
    Likes Received:
    0
    [Apr 21, 2004]
    Does the system apply to any radio removed? I have a W reg 1.8 T A3, and I couldnt really say if I had a radio code or not. I'm looking at taking mine out to have a look at fixing the eratic volume problem, but I guess I need to know if Im going to knacker it up or not!
    #5
  7. AndyMac
    Offline

    AndyMac Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2003
    Messages:
    9,833
    Likes Received:
    32
    [Apr 21, 2004]
    Yes they all seem to use the same proces, but you need the code before you disconnect it. You can get it from your Audi dealer.
    #6
  8. xdam
    Offline

    xdam Member

    Joined:
    Apr 13, 2004
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    [Apr 22, 2004]
    thanks for your help andy it's very appreicated /ubbthreads/images/graemlins/smile.gif

    paul: you should be able to find your radio code in your paperwork you got in the log book with the car, if it's the radio that came originally with the car.
    #7

Share This Page