1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Engine Push Button Start?

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by N8, Feb 4, 2008.

  1. N8
    Offline

    N8 Kowalski Details VCDS Map User

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Messages:
    17,166
    Likes Received:
    694
    [Feb 4, 2008]
    #1
  2. marriedblonde
    Offline

    marriedblonde Moderator

    Joined:
    Dec 6, 2004
    Messages:
    4,371
    Likes Received:
    5
    [Feb 5, 2008]
    Stop it now! Just get your car stick the bits on you've bought and enjoy. :)

    Its got a key why would you want a button to start it....
    #2
  3. Amchlolor
    Offline

    Amchlolor Active Member

    Joined:
    Jan 13, 2005
    Messages:
    5,604
    Likes Received:
    3
    [Feb 5, 2008]
    Hear hear
    My D3 has a push button start.
    I just don't see the point, really.
    #3
  4. GeoffT
    Offline

    GeoffT Member

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Messages:
    267
    Likes Received:
    0
    [Feb 5, 2008]
    Nath, Don't know about the engine start, but thanks for spotting the link. I am currently using a type pressure check button as my garage door opener switch, so have just ordered one with the proper garage logo one. Nice one!!
    #4
  5. Kontraband
    Offline

    Kontraband Active Member

    Joined:
    Dec 18, 2007
    Messages:
    1,999
    Likes Received:
    2
    [Feb 5, 2008]
    My BM at the moment is push button start. I thought it was a great idea when I bought it... OOOOHHH PUSH BUTTON START!!!


    Now Ive had it a while, I know its just made the process of me starting the car a 2 step process instead of 1. Its still nice sometimes to tap a button instead of the old school method, but I'll not miss it. ;)
    #5
  6. JohnS3
    Offline

    JohnS3 Active Member

    Joined:
    Oct 21, 2004
    Messages:
    3,028
    Likes Received:
    2
    [Feb 5, 2008]
    Geoff, I have the garage door switch from this chap. It looks completely OEM. The items in that auction are for blank covers only, they can be made into switch covers, but you have to ask. Good luck!!
    #6
  7. Matt
    Offline

    Matt Active Member

    Joined:
    Jul 4, 2006
    Messages:
    1,420
    Likes Received:
    2
    [Feb 5, 2008]
    Would that not invalidate the warranty?
    #7
  8. N8
    Offline

    N8 Kowalski Details VCDS Map User

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Messages:
    17,166
    Likes Received:
    694
    [Feb 5, 2008]
    I was just wondering guys thats all. It's nice to have all the buttons filled up with the RNS-E. Can u retrofit the tyre pressure monitoring? Is it worth it? Does it work with 19"s, cheers guys.
    #8
  9. jdp1962
    Offline

    jdp1962 Grumpy Old Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    May 26, 2003
    Messages:
    6,541
    Likes Received:
    1,167
    [Feb 5, 2008]
    But I though the car you have on order was "fully-loaded". :think:
    #9
  10. JohnS3
    Offline

    JohnS3 Active Member

    Joined:
    Oct 21, 2004
    Messages:
    3,028
    Likes Received:
    2
    [Feb 5, 2008]
    #10
  11. N8
    Offline

    N8 Kowalski Details VCDS Map User

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Messages:
    17,166
    Likes Received:
    694
    [Feb 5, 2008]
    LOL. Majority of things my friend. :o.k:
    #11
  12. N8
    Offline

    N8 Kowalski Details VCDS Map User

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Messages:
    17,166
    Likes Received:
    694
    [Feb 5, 2008]
    #12
  13. GeoffT
    Offline

    GeoffT Member

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Messages:
    267
    Likes Received:
    0
    [Feb 5, 2008]
    Thanks for that John - I hadn't realised that. I have just emailed to confirm that I want a switch cover not a blank cover.
    #13
  14. N8
    Offline

    N8 Kowalski Details VCDS Map User

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Messages:
    17,166
    Likes Received:
    694
    [Feb 5, 2008]
    lol. Well done Geoff. Pics when you've done it.
    #14

Share This Page