1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ELSAWIN

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by garyburton29, Feb 2, 2010.

  1. garyburton29
    Offline

    garyburton29 Member

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    [Feb 2, 2010]
    Is this normal.....

    Received the Elsawin VW & Audi etc discs this morning. Intructions say before installing onto the computer make sure you turn off ANTIVIRUS, FIRWALL SPYWARE ETC......Is this normal....Has anybody else got Elsawin on their computer???

    Cheers
    Gary
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 17, 2014]

  3. h5djr
    Offline

    h5djr Well-Known Member VCDS Map User

    Joined:
    Jan 23, 2003
    Messages:
    7,516
    Likes Received:
    569
    [Feb 2, 2010]
    A lot of software says that because the antivirus etc can interfere with some installation routines. I have ElsaWin on my pc and I never turned them off when I installed and everything was OK. They only mean you to trun off the antivirus etc during the actual installation process not as a perminant thing anyway.
    Last edited: Feb 2, 2010
    #2
  4. Brian566
    Offline

    Brian566 Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    [Feb 2, 2010]
    Just Installed Mine two weeks since no problems all working ok with AVG and Addware

    But this is the second one

    The first was from some dogy e-bay seller
    #3
  5. garyburton29
    Offline

    garyburton29 Member

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    [Feb 2, 2010]
    cheers guys...I'm halfway through installing mine on my laptop...so far no problems..I bought mine from ebay...Hope it's not the same dodgy guy
    #4
  6. h5djr
    Offline

    h5djr Well-Known Member VCDS Map User

    Joined:
    Jan 23, 2003
    Messages:
    7,516
    Likes Received:
    569
    [Feb 2, 2010]
    All mine have come from eBay sellers and I've never had any problems.
    #5
  7. a3kjorer
    Offline

    a3kjorer Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    [Feb 2, 2010]
    What's the latest version if you don't mind me asking?
    #6
  8. garyburton29
    Offline

    garyburton29 Member

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    [Feb 2, 2010]
    I've got the 3.7 version,

    I've managed to install Elsawin...but now when I'm trying to copy the Audi data files it keeps saying go to control panel to install and configure system components...Been in control panel and can't find that anywhere...now I'm stuck
    #7
  9. garyburton29
    Offline

    garyburton29 Member

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    [Feb 2, 2010]
    The VW and Skoda data discs loaded ok but keep getting that msg when I try and load the Audi data discs...How annoying....the only one I want to work and it doesn't
    #8
  10. paddy
    Offline

    paddy Audi=No fault code, no idea

    Joined:
    Feb 6, 2008
    Messages:
    5,133
    Likes Received:
    123
    [Feb 2, 2010]
    I had no luck with the disc's but you can download the thing anyway which is what i did in the end.
    #9
  11. garyburton29
    Offline

    garyburton29 Member

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    [Feb 2, 2010]
    Oh....I wish I knew this before I installed elsawin etc:faint:..Is that just from searching on the net and finding the best download for the Audi data???
    #10
  12. ryanstewart9
    Offline

    ryanstewart9 Member

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Messages:
    450
    Likes Received:
    7
    [Feb 2, 2010]
    #11

Share This Page