1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ELSAWIN and Vista?

Discussion in 'General Technical / How To' started by Issac Hunt, May 18, 2008.

  1. Issac Hunt
    Offline

    Issac Hunt Active Member

    Joined:
    Jan 6, 2007
    Messages:
    1,162
    Likes Received:
    0
    [May 18, 2008]
    I need a few wiring diagrams to assist me with my next retro-fit. So I was thinking of getting hold of a recent version of elsawin, I recall problems when using Vista though?

    Does anyone have a copy that works with Vista (I have no access to any XP computers) and would be willing to drop me a copy in exchange for beer tokens??

    Thanks in advance!
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Dec 18, 2014]

  3. dunk
    Offline

    dunk Member

    Joined:
    Oct 22, 2003
    Messages:
    765
    Likes Received:
    1
    [May 18, 2008]
    run microsoft virtual machine under vista (free from ms) and run elsawin and etka under xp in the virtual machine

    i run them in vm cos my main machine runs 64bit xp
    #2
  4. Issac Hunt
    Offline

    Issac Hunt Active Member

    Joined:
    Jan 6, 2007
    Messages:
    1,162
    Likes Received:
    0
    [May 18, 2008]
    Is that easy to do and set up? Does it consume much hard drive space? I'm not exactly close to being MCSE certified!!
    #3
  5. dunk
    Offline

    dunk Member

    Joined:
    Oct 22, 2003
    Messages:
    765
    Likes Received:
    1
    [May 18, 2008]
    #4
  6. Issac Hunt
    Offline

    Issac Hunt Active Member

    Joined:
    Jan 6, 2007
    Messages:
    1,162
    Likes Received:
    0
    [May 18, 2008]
    Cheers Dunk, I will give it a go!

    I'm 'obtaining' a copy of XP as we speak!
    #5

Share This Page