1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Electric window prob?

Discussion in 'A4/S4 forum(B5 Chassis)' started by waveform2, Nov 10, 2007.

  1. waveform2
    Offline

    waveform2 * J e d i *

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    435
    Likes Received:
    0
    [Nov 10, 2007]
    Hi all,

    The rear passanger electric window works fine from the rear door but not from the front drivers door switch and also dosent light up at night, just that single switch? is it just a fuse?

    Cheers

    Del
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 21, 2014]

  3. Blue_Thunder
    Offline

    Blue_Thunder Active Member

    Joined:
    Feb 1, 2007
    Messages:
    1,708
    Likes Received:
    9
    [Nov 11, 2007]
    No, probably more likely to be a loose connection.
    #2
  4. waveform2
    Offline

    waveform2 * J e d i *

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    435
    Likes Received:
    0
    [Nov 11, 2007]
    Whats best bet, take off door panel and have a lookie?
    #3
  5. shineydave
    Offline

    shineydave Member

    Joined:
    Jan 1, 2006
    Messages:
    916
    Likes Received:
    3
    [Nov 11, 2007]
    sounds like the drivers door switch to me. i doubt it's a bad connection as those plugs are a bitch to get off at the best of times and since the light isn't working in the drivers door switch i'd look a that first
    #4
  6. Broken Byzan
    Offline

    Broken Byzan Photographic Moderator Staff Member Moderator VCDS Map User

    Joined:
    Apr 26, 2004
    Messages:
    12,603
    Likes Received:
    275
    [Nov 11, 2007]
    If its the switch, PM your address i have a few spare
    #5
  7. waveform2
    Offline

    waveform2 * J e d i *

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    435
    Likes Received:
    0
    [Nov 12, 2007]
    Thanks guys pm sent,

    Cheers

    Derek
    #6
  8. waveform2
    Offline

    waveform2 * J e d i *

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    435
    Likes Received:
    0
    [Nov 17, 2007]
    Just a follow up, the switch arrived (Thanks very much Byzan A4) but when i took the door panel off it had been disconnected! D0h, all working now, thanks for all the help tho! :)

    Cheers

    Derek
    #7

Share This Page