1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Does my car have an AMD chip?

Discussion in 'A4/S4 forum(B5 Chassis)' started by nojdrof, Nov 3, 2003.

  1. nojdrof
    Offline

    nojdrof New Member

    Joined:
    Nov 3, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    [Nov 3, 2003]
    Hello all,

    I just bought a 2000 s-2 I took it to Autosports werks in Denver Colorado to have a GIAC chip installed. The drove the car and without opening up the computer said I already must have a chip because it ran so well. A couple days later I opened the computer up to see what chip was in the car. There was nothing obvious except one of the chips had the following on it: AM29f800bb -70se 9952bba hh 1996 AMD. Is this a stock chip or is it an AMD chip? If this is an AMD chip does anybody have any info on it?

    Thanks in advance!

    #1
  2. RichA3Turbo
    Offline

    RichA3Turbo ...Watching you! Staff Member Moderator

    Joined:
    Jan 6, 2003
    Messages:
    5,089
    Likes Received:
    4
    [Nov 3, 2003]
    I would not have thought so as AmD are new to the states. unless it was shipped over to be chipped, but again, i doubt it. Could be just coincidence!

    Rich
    #2
  3. AndybS3
    Offline

    AndybS3 Member

    Joined:
    Jun 8, 2003
    Messages:
    233
    Likes Received:
    0
    [Nov 3, 2003]
    I may be wrong but it is an AMD chip just not the tuning company AMD its AMD electronics i.e. Advanced Micro Devices
    #3
  4. Administrators
    Offline

    Administrators Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    3,777
    Likes Received:
    383
    [Nov 3, 2003]
    Correct Andy, you won't beleave the amount of times I've heard folk say they think they've already got an AmD chip..... /ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif
    #4
  5. nojdrof
    Offline

    nojdrof New Member

    Joined:
    Nov 3, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    [Nov 4, 2003]
    Thanks guys that's exactly what I thought. Do any of you have a AmD chip in your cars? If you do what does it look like?

    Thanks again.
    #5
  6. Administrators
    Offline

    Administrators Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    3,777
    Likes Received:
    383
    [Dec 3, 2003]
    [ QUOTE ]
    nojdrof said:
    Thanks guys that's exactly what I thought. Do any of you have a AmD chip in your cars? If you do what does it look like?

    Thanks again.

    [/ QUOTE ]
    The chip itself looks exactly like the original chip, reason? because it is! the software is only changed on the standard chip /ubbthreads/images/graemlins/smile.gif
    #6

Share This Page