1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

display on dash not working?!?

Discussion in 'General Automotive Chat' started by supanova, Feb 4, 2011.

  1. supanova
    Offline

    supanova A3 2.0 TDI SE

    Joined:
    Apr 17, 2010
    Messages:
    528
    Likes Received:
    21
    [Feb 4, 2011]
    #1
  2. kite
    Offline

    kite Member VCDS Map User

    Joined:
    Oct 12, 2007
    Messages:
    678
    Likes Received:
    17
    [Feb 4, 2011]
    Not all SE's have DIS
    #2
  3. NHN
    Offline

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat Site Sponsor VCDS Map User

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    27,959
    Likes Received:
    1,374
    [Feb 4, 2011]
    But you can install a cluster that does, I will have 1 for sale for a TDI soon.
    #3
  4. Nilz
    Offline

    Nilz Defo worth the wait :)

    Joined:
    Apr 9, 2006
    Messages:
    10,612
    Likes Received:
    575
    [Feb 4, 2011]
    Maybe its been switched off if you do have it, on the right hand stalk, there maybe a button on the bottom of it, check and see if its been turned off by pressing it when the car is on.
    #4

Share This Page