1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

DIS Retrofit - Digital Speedo??

Discussion in 'Audi S4/A4/A4 Cab (B7 Chassis)' started by StagsyA4, Feb 18, 2010.

  1. StagsyA4
    Offline

    StagsyA4 Member

    Joined:
    Jun 4, 2007
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    [Feb 18, 2010]
    Hi guys,

    Just a quickie, I am looking at doing the DIS retrofit for my A4 B7. I do not have cruise or MFSW either.

    My questions is, if I do retrofit the DIS, will I then be able to show up the digital speedo?:wacko:

    This would be brill if possible!:icon_thumright:

    Cheers,

    Chris
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 20, 2014]

  3. jwhat
    Offline

    jwhat Member VCDS Map User

    Joined:
    Oct 20, 2006
    Messages:
    540
    Likes Received:
    1
    [Feb 18, 2010]
    No I don't think it is possible, only the newer cars have that facility.

    I would like to upgrade to a colour dis but finding one second hand is a bit hard.
    #2
  4. Good 2 B A Gooner
    Offline

    Good 2 B A Gooner Member

    Joined:
    May 18, 2009
    Messages:
    712
    Likes Received:
    0
    [Feb 18, 2010]
    How hard is the DIS to fit - I had so many options on my A3 that i thought were standard, lights behind the sunvisors, DIS, Various storage bins, etc, etc!

    I have Cruise Control, if that means anything?!
    #3
  5. jwhat
    Offline

    jwhat Member VCDS Map User

    Joined:
    Oct 20, 2006
    Messages:
    540
    Likes Received:
    1
    [Feb 21, 2010]
    Since you have cruise, I think you only have to replace the stalk and do some coding.
    #4
  6. j40hnw
    Offline

    j40hnw New Member

    Joined:
    Aug 23, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    [Feb 23, 2010]
    Sorry dont mean to hijack.
    But does anyone know if a cluster from an A4 B6 will fit a B7?
    #5
  7. jwhat
    Offline

    jwhat Member VCDS Map User

    Joined:
    Oct 20, 2006
    Messages:
    540
    Likes Received:
    1
    [Feb 24, 2010]
    Short answer is No.

    B7 clusters have a newer immobiliser system which can't be downgraded, to the older B6 one. New keys would also be needed.

    I'd try searching for a B7 one with the same engine (don't know if the gearbox has to be the same too).
    #6
  8. j40hnw
    Offline

    j40hnw New Member

    Joined:
    Aug 23, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    [Feb 25, 2010]
    i dont suppose you know of any part numbers I should look out for?
    #7

Share This Page