1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Digital speedo

Discussion in 'A1 forum' started by Helifella, Mar 16, 2013.

  1. Helifella

    Helifella Co-Driver ~ Hattie
    Moderator Regional Rep VCDS Map User

    Joined:
    Nov 21, 2011
    Messages:
    553
    Likes Received:
    137
    Anyone know if you can select the current speed to appear in the DIS - Mrs H has an old Yaris with digital speedo and would be over the moon if the Sportback can display it like my car can.
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. NHN

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat
    Site Sponsor Gold Supporter VCDS Map User

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    28,126
    Likes Received:
    1,424
    Usually when you flick through the wiper stalk dis menu's, the digi speedo comes up in dis, have a go as does on the 8P & others I've tested.
     
  4. Helifella

    Helifella Co-Driver ~ Hattie
    Moderator Regional Rep VCDS Map User

    Joined:
    Nov 21, 2011
    Messages:
    553
    Likes Received:
    137
    Hi Nigel,

    We're just looking at cars with the digi speedo option, so don't have an A1 to test. I thought they probably would :)
     
  5. a6_chris

    a6_chris Well-Known Member

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    1,884
    Likes Received:
    152
    Yes it does. Just use the button below the wiper stalk to scroll thru the options.

    I had a A1 Sportback on loan last week and it had it.
     
  6. Hillbilie

    Hillbilie New Member

    Joined:
    Nov 21, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Or if you have a multi-function steering wheel option change the DIS view via the multi-function buttons on the left side of the steering wheel ;-)
     

Share This Page