1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Diagnostic Results

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by Aidy06, Jul 2, 2013.

  1. Aidy06

    Aidy06 Member
    VCDS Map User

    Joined:
    Jan 3, 2013
    Messages:
    413
    Likes Received:
    19
    Hi, as some of you may know I've been having problems with my EML coming on and going off. My indie scanned it but the EML had gone off at this time and it hadn't logged any faults, today my mrs got it there with it on and here is the result. Anybody got an idea what this is? Anybody had this problem before? Thanks for any info
     

    Attached Files:

  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. OVRA3

    OVRA3 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 19, 2012
    Messages:
    1,079
    Likes Received:
    80
    Fuel filter? that was a total guess I actuall have no idea... ignore me
     
  4. mjr901

    mjr901 Parts Manager - (Main Dealer)
    Audi S3

    Joined:
    Nov 24, 2011
    Messages:
    3,015
    Likes Received:
    604
    #3 mjr901, Jul 2, 2013
    Last edited: Jul 2, 2013
  5. MrLapou

    MrLapou Well-Known Member

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    1,233
    Likes Received:
    120
    Yeah, initial thoughts, fuel delivery prob.
     
  6. Aidy06

    Aidy06 Member
    VCDS Map User

    Joined:
    Jan 3, 2013
    Messages:
    413
    Likes Received:
    19
    Anybody got PN's for the N80 and the charcoal canister? Seems either could be the culprit and if not to expensive then I may as well change both
     

Share This Page