1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

dension cradle (cant change tracks on HU)

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by richud, Dec 20, 2012.

  1. richud
    Offline

    richud New Member

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    [Dec 20, 2012]
    iv had a tits full of everything dension and im 5 mins away from just fitting a double din pioneer unit from my last car because the ipod control on that is epic.

    i bought the gateway pro bt, after receiving it i realsied it doesnt even come with the £30! cable i need to connect an ipod to it.
    so i bought the dension cradle because it was the same price as the ipod cable and i had the option of keeping the ipod in my glove box or on the dash.
    fitted it tonight and i dont have any control from the headunit, if i want to change track i have to press next track on the ipod.

    come on chaps, im stuck
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 19, 2014]

  3. Perplexer
    Offline

    Perplexer Member

    Joined:
    Aug 8, 2007
    Messages:
    200
    Likes Received:
    2
  4. richud
    Offline

    richud New Member

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    [Dec 23, 2012]
    i will give it a go!
    #3
  5. richud
    Offline

    richud New Member

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    [Dec 23, 2012]
    It worked! cheers man!

    im not sure how much functionality i have through the symphony 2 HU.

    should i be able to select playlists?
    or is it just basic next track....
    #4

Share This Page