1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Defrost vent Problem.

Discussion in 'A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)' started by ALFAAA, Oct 25, 2013.

  1. ALFAAA
    Offline

    ALFAAA New Member

    Joined:
    Oct 6, 2013
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    [Oct 25, 2013]
    Hi guys i have any audi A4 B6 Saloon,
    theres no air coming from my top vent (just at front of the windscreen)
    Does anyne have any idea what could be wrong or any idea on what i could do to fix it , all other vents work properly.
    Also the cab is always misted up but i guess that would have something to do with it.

    Thanks guys.
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Dec 27, 2014]

  3. boardy1987
    Offline

    boardy1987 Member

    Joined:
    Oct 14, 2013
    Messages:
    63
    Likes Received:
    5
    [Oct 26, 2013]
    I done this as a fella kindly helo me. Check my posts for the other way. But this worked for me and hope it helps you. Remove the glove box and you will see all the motors and flaps. With the car turned on press the various controls and you will soon work out which one is stuck (Its the one that doesn't move!!). I had a problem with the passenger side being cold regardless, turned out the motor had jammed. I just opened up the little motor gave it a nudge and a re-grease and jobs a good un.
    #2
    ALFAAA likes this.
  4. ALFAAA
    Offline

    ALFAAA New Member

    Joined:
    Oct 6, 2013
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    [Oct 27, 2013]
    i opened it up and it works now , thanks very much.
    #3

Share This Page