1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

dead 2001 a4 avant - any troubleshooting advice?

Discussion in 'General Technical / How To' started by imported_krainzerika, Jul 1, 2004.

  1. imported_krainzerika
    Online

    imported_krainzerika Guest

    [Jul 1, 2004]
    Went to start the car this morning - dashboard lights, radio, headlights all work, but nothing when I turn the key - not even a click. Audi dealer recommended jumping, but the battery shows as fully charged, and doesn't seem to be the issue since all lights have power.

    Before I have it towed 70+ miles to the dealer, I was hoping there might be something simple I could try ...

    Car was fine yesterday - but did drive through some heavy rain.

    Suggestions?
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Dec 22, 2014]

  3. ImolaS4
    Offline

    ImolaS4 Member

    Joined:
    Mar 24, 2004
    Messages:
    275
    Likes Received:
    0
    [Jul 1, 2004]
    I think I just responded to this on another forum...
    Any mods?
    #2
  4. imported_krainzerika
    Online

    imported_krainzerika Guest

    [Jul 1, 2004]
    You did. If "mods" means modifications, the answer is no. I'm wondering if it is something with the clutch - I can't remember if the "Press Clutch" warning message usually goes off when I depress it to start, but it is not going off now.
    #3
  5. Gambba
    Offline

    Gambba Active Member

    Joined:
    Jan 14, 2003
    Messages:
    1,361
    Likes Received:
    1
    [Jul 7, 2004]
    A bit late in response, but did you solve this?

    I'm guessing it may have been a problem with the fuses on top of the battery, which ever way it sounded like a power problem.
    #4

Share This Page