1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Dash issues

moag Oct 24, 2012

  1. moag

    moag she's no d-turbo

    821
    35
    28
    Just picked up my car from the painters after some b****** in a skip lorry deposited a piece of plywood on my roof and now I'm having a load of problems with the instrument cluster.

    Basically I have no lights on the speedo, rev, fuel, and oil temp dials, however the light does flicker intermittently. None of the gauges are working and the DIS is dead.

    Icons like handbrake, seatbelt etc are working perfectly

    Scanned with vagcom and it didnt flag up an faults

    Anyone have any thoughts? Im thinking dead cluster or bad ground?
     
  2. audicruiser

    audicruiser Audi Heaven

    1,865
    47
    48
    Bad earth would be my first check... Earth faults can make the car do all sorts of funny things!
     
  3. NHN

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat Site Sponsor VCDS Map User

    29,272
    1,685
    113
    As advised on PM mate, grab elsawin to track down wiring points & maybe an idea to disconnect/reconnect 1 at a time as its only a iirc 26-32 pin connector so not to bad a job.
     
  4. moag

    moag she's no d-turbo

    821
    35
    28
    Got sorted today chaps. Pulled the cluster out and split it, wiped all the connections down with electrical spray and re-soldered a suspect joint. Hey presto working dash :p

    Thanks for the help Nige
     
    big harty likes this.

Share This Page