1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Dash Indicator Problem ?

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by J.R., Jan 25, 2011.

  1. J.R.

    J.R. "Started From The Bottom"
    VCDS Map User

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    1,407
    Likes Received:
    68
    Every time I indicate left or right it seem to flash on the dash the opposite side a few times before it goes to the side it so-pose to indicate. It's really annoying :banghead:......Does anybody know how to sort this ?
     
  2. Advert Guest Advertisement


  3. mike foster

    mike foster Fossie
    VCDS Map User

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    3,967
    Likes Received:
    81
    Bloody hell - I suppose you have checked that it doesn't do that outside ?!!!!!!!

    Never heard of that before - maybe NHN or Khufu could help ?
     
  4. J.R.

    J.R. "Started From The Bottom"
    VCDS Map User

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    1,407
    Likes Received:
    68
    Nah I ain't checked it outside yet.....it's very strange ......
     
  5. golfg6076

    golfg6076 New Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Mine has just started doing this. if i indicate left ,its fine but if i indicate right, it flashes left inside and out unless i hold it there..........

    any ideas?
     
  6. J.R.

    J.R. "Started From The Bottom"
    VCDS Map User

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    1,407
    Likes Received:
    68
    ok enough is enough :banghead: ......The problem is getting Worse and I can't stand it no more...

    This is a little video of my Issue ... Look @ when it's 27 sec

    Any Help would be appreciated ...

     
    #5 J.R., Dec 10, 2011
    Last edited by a moderator: Aug 15, 2014
  7. Gavin0478

    Gavin0478 Active Member

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    500
    Likes Received:
    30
    id say stalk contacts are knackered.
     
  8. J.R.

    J.R. "Started From The Bottom"
    VCDS Map User

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    1,407
    Likes Received:
    68
    Ok And you don't think it's the Hazard Relay or anything else ?
     
  9. Gavin0478

    Gavin0478 Active Member

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    500
    Likes Received:
    30
    no coz when it stopped after 27secs when you just touched the stalk it started working again.
    a relay either works well buzz's coz arking or dont work but a relay couldnot cross circuits like that in my opinion.
    i have taken stalks appart on cars to clean contacts etc and although not too complicated id say they could easily cause this if worn.
     
  10. Gavin0478

    Gavin0478 Active Member

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    500
    Likes Received:
    30
    instead of flicking try to slowly move stalk up n down so to speak see if you can find a point where it works correct and point where is malfunctioning.
     
  11. J.R.

    J.R. "Started From The Bottom"
    VCDS Map User

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    1,407
    Likes Received:
    68
    Thanks for your reply ...

    But if you look closely at the vid after 27 secs ...I don't switch it back down ....it appears I was about to ...but I didn't....as it started to indicate the right way.

    It's strange ...because it only does it sometimes....but recently it has got worse.
     
  12. KevinF

    KevinF Member

    Joined:
    Apr 7, 2009
    Messages:
    65
    Likes Received:
    3
    Hi Digzz,

    Long time ago I realise but did you sort this problem out? Replace the stalk maybe? Or the relay switch?

    Cheers
     
  13. J.R.

    J.R. "Started From The Bottom"
    VCDS Map User

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    1,407
    Likes Received:
    68
    I Replaced the stalk.
     
  14. KevinF

    KevinF Member

    Joined:
    Apr 7, 2009
    Messages:
    65
    Likes Received:
    3
    Cheers. Not as easy a fix as I was hoping.
     

Share This Page