1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cruise Control not working?

JCsS3 Nov 4, 2009

  1. JCsS3

    JCsS3 New Member

    21
    0
    1
    Morning Guys/Girls...

    Just a quick query, i recently had my clutch pedal replaced, and now my cruise control isn't working... Any connection between the two?

    Also was thinking it could be a fuse or something?.. ANyone know where the fuse for this is?

    Thanks in advance Guys!!:o.k:
     
  2. <tuffty/>

    <tuffty/> Badger 5 Edition...Its all about the flow... Staff Member Moderator Audi S3

    21,367
    3,932
    113
    Clutch switch not connected or not working? CC uses this so if this is open circuit then the CC won't work.

    <tuffty/>
     
  3. VTI_EG_DAN

    VTI_EG_DAN Member

    93
    0
    6
    mine didnt work, till i changed the clutch switch, was about £8 from audi, then it worked perfect
     
  4. JCsS3

    JCsS3 New Member

    21
    0
    1
    Spot on cheers guys, is it easy to get to if i just poke my head under there?!
     
  5. rossbrownlee

    rossbrownlee Ross_S4

    719
    0
    16
    Your clutch switch probably hasn;t been adjusted after the new pedal fitted.

    you can get the switch out which should be push in and turn to release it if you stick your head under the dash.

    there is a plunger on the switch, pull this out the way and you should hear a few clicks. DON'T PULL TOO HARD! just enough so it comes out a few clicks.

    Then stick it back in which again should be push in then turn and release.

    If you then push your clutch pedal fully down and then rtelease it, try your CC after this.

    If it doesn't work then your switch may be knackered.
     
  6. ianysm

    ianysm Active Member

    1,002
    0
    36
    They're £12!

    Careful if you don't snap the plunger as they're onlt plastic!
     

Share This Page