1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Coming home and Leaving home lights - VCDS trouble

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by Pricy, Jun 21, 2011.

  1. Pricy

    Pricy Member

    Joined:
    Apr 7, 2011
    Messages:
    69
    Likes Received:
    6
    I'm trying to do the CH and LH light mod like on this link to my 2007 A3 Link
    I've done all of the wiring and plugged in VCDS but if I go into the long coding helper and onto Byte 0 I only have Bit 3 and Bit 4 available as check boxes. Not the 5 and 7 as suggested in the guide.
    Is this function not available on my model or is VCDS being a bugger?

    Cheers
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. jb0o

    jb0o North East Forum Moderator
    Site Sponsor Regional Rep VCDS Map User

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    2,648
    Likes Received:
    110
    Are you in module 09 - Cent Elec?

    What version of VCDS are you using?


    I know you can't add these to 09 onwards, but thats because there isn't even a Long Coding Helper available.
     
  4. Pricy

    Pricy Member

    Joined:
    Apr 7, 2011
    Messages:
    69
    Likes Received:
    6
    Yep I'm in module 09.

    Using Version 10.6.2
     
  5. Pricy

    Pricy Member

    Joined:
    Apr 7, 2011
    Messages:
    69
    Likes Received:
    6
    I should be able to just type the values in if somebody gives me the correct ones right?
     
  6. Pricy

    Pricy Member

    Joined:
    Apr 7, 2011
    Messages:
    69
    Likes Received:
    6
    After a lot of digging it seems that I need an updated board as mine isn't a high end one. Does anyone know which board I require? Or can I update my one with the high end details?
     
  7. Pricy

    Pricy Member

    Joined:
    Apr 7, 2011
    Messages:
    69
    Likes Received:
    6
    Finally found what I was looking for in this thread Link

    Anyway thought I would post this up in case anyone else ever needs it

    Looks like I need a new module to get these lights to work!
     

Share This Page