1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Coding a Symphony II+ Is it possible?

Discussion in 'In-Car Entertainment' started by BennyB0Y, Jul 9, 2007.

  1. BennyB0Y
    Offline

    BennyB0Y The Black Phantom

    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    [Jul 9, 2007]
    Has anyone ever tried coding a Symphony II+ radio? I understand there's a subtle diference from the older Symphony II. Are there extra VAGCOM commands or settings?
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 17, 2014]

  3. BennyB0Y
    Offline

    BennyB0Y The Black Phantom

    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    [Jul 10, 2007]
    Anyone?
    #2
  4. marms
    Offline

    marms Member

    Joined:
    Jan 13, 2007
    Messages:
    833
    Likes Received:
    0
    [Jul 10, 2007]
    #3

Share This Page